Leuk dat u interesse heeft in een workshop!

Gezellig koken met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een goed glas wijn in een landelijke omgeving.

In onze kookstudio in Schijndel geven wij verschillende workshops voor alle doelgroepen. Of u nu beginnend bent of al enige ervaring heeft, wij passen ons aan uw niveau aan. Het aanbod wisselt regelmatig.

Bij goed weer is er de mogelijkheid gezellig buiten in onze landelijke omgeving te tafelen. Op het grote perceel is altijd wel een mooi plekje te vinden.

De lessen duren gemiddeld 4,5 uur. Er is plaats voor maximaal 10 personen per workshop (meerdere personen zijn in de zomerperiode in overleg mogelijk). U kunt zelf een groep samenstellen van minimaal 7 personen of informeren of bij een andere groep kunt aansluiten. 

Indien u regelmatig terug wilt komen is het wellicht leuk om u in te schrijven voor de kookclub. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het desbetreffende tabblad.

PRIJZEN WORKSHOPS:
Deze zijn afhankelijk van de soort workshop maar variëren tussen de € 52,50 en € 60,00 p.p. (bij minimaal 8 personen). Inbegrepen zijn 2 drankjes en koffie / thee na afloop.

WORKSHOP ITALIAANS
Even terugdenken aan de vakantie en de Italiaanse sfeer of de volgende vakantie al weer aan het boeken?  Samen gaan we een 4-gangen menu koken!

Kosten:€ 52,50 p.p.
Datum (in overleg)
Aanmelden: via het kopje aanmelden bovenaan website

WORKSHOP BARBEQUE, OOK OP LOCATIE MOGELIJK!
Heerlijk koken op de barbecue?
Tijdens deze workshop gaan we diverse gerechten geheel vanaf de barbecue bereiden. Tussentijds proeven en na afloop gezamenlijk eten.  Heerlijk producenten van slagerij Dennis van de Ven en de Viswinkel uit Schijndel. Ook verzorgen wij geheel verzorgde barbecues op locatie zowel in de zomer als winterperiode!

Kosten workshop: € 55,00 p.p. (op locatie in overleg)
Datum (in overleg): alle dagen ook in de winter!
Aanmelden: via het kopje aanmelden bovenaan website

WORKSHOP VIS & VLEES
Deze workshop staat in het teken van het op de juiste manier bereiden van diverse soorten vis en vlees. 

Kosten: € 55,00 p.p.
Datum (in overleg)
Aanmelden: via het kopje aanmelden bovenaan website

WORKSHOP BLACK BOX KOKEN
U gaat zelf een menu bedenken met gebruik van verschillende leuke ingrediënten. Zonder receptuur. Zeer enthousiaste reacties!

Kosten: € 52,50 p.p.
Datum (in overleg)
Aanmelden: via het kopje aanmelden bovenaan website

Onlangs verzorgde workshops en op aanvraag mogelijk o.a.:
Sushi – Thais- Wijn & spijs – Gezond – Hapjes – Wisselende menu’s